Antena Meniu Search
x

Video "E negru tot aici. Nu se poate aşa ceva". S-au trezit cu blocul arzând, după ce un copil de nouă ani s-a jucat cu chibriturile. Oamenii abia îşi renovaseră casa scării

Un copil de nouă ani a pus pe jar un bloc întreg din Tecuci, după ce a dat foc unui cărucior pentru bebeluşi aflat la parter. Se pare că nu ar fi fost vorba despre o simplă joacă de copii, ci despre un incendiu premeditat. Băiatul a venit pregătit cu o cutie de chibrituri şi fără să îl vadă nimeni, a încercat de mai multe ori să aprindă căruciorul. După ce şi-a dus fapta la bun sfârşit, copilul a dat bir cu fugiţii, iar poliţiştii au dat de urma lui abia după zeci de ore de căutări.

de Daniel Lare

la 18.10.2023, 08:44

Vezi și

Sub pretextul că ar pleca la joacă băiatul a ieşit din casă, însă nu oricum ci „înarmat“ cu o cutie de chibrituri, iar de acolo s-a dus glonţ în scara unui bloc. O camera de supraveghere montată îl interior îl surprinde pe copilul de nouă ani, cum se se chinuie minute bune să dea foc caruciorului pentru bebeluşi. După mai multe încercări, reuşeşte să-l aprindă.

S-au trezit cu blocul arzând, după ce un copil de nouă ani s-a jucat cu chibriturile

Daniel Lare, reporter Observator: După ce căruţul de copii a început să ardă, o altă uşă de termopan, la rândul ei, a început să ardă, şi toată scara blocului s-a umplut de fum, iar pereţii arată aşa cum îi vedeţi în spatele meu. De la cărucior s-a extins în tot holul. Inclusiv holurile sunt distruse 85%. 

Flăcările uriaşe şi fumul negru i-a scos afară pe oameni din apartamente. 

Pe acelaşi subiect

Localnici: E negru tot aici. Nu se poate! Nu se poate aşa ceva! 

- Eram cu căţelul pe partea cealaltă şi am văzut ieşind fum de la etajul trei. Când am deschis uşa a şi intrat aer şi s-a făcut flacăra mai mare.

- O vecină m-a sunat de la Buciumeni. Uitaţi ce e aici! Puteţi să urcaţi şi mai sus, că e toată scara blocului. 

Blocul fusese renovat în urmă cu câteva luni, iar acum cei care trag ponoasele sunt chiar locatarii. 

Localnici:  Să ne tragem firele din nou. Astea s-au făcut acum cinci luni. Toată instalaţia era nou-nouţă. S-au cheltuit o grămadă de bani. 

- Era un bloc nou. Renovat recent. Ne-am străduit cinci ani să ne tragem curent, iar acum am rămas iar fără el. 

- Cum aţi găsit firida?

- Praf! Arsă în totalitate. 

Copilul de nouă ani nu locuia în Tecuci, ci se afla în vizită la bunica sa. După ce a pus pe jar un bloc întreg a încercat să se facă nevăzut, însă a fost prins de poliţişti după zeci de ore de căutări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "E negru tot aici. Nu se poate aşa ceva". S-au trezit cu blocul arzând, după ce un copil de nouă ani s-a jucat cu chibriturile. Oamenii abia îşi renovaseră casa scării