Antena Meniu Search
x

"Este criminal ceea ce faceţi!". Reacţia lui Marcel Ciolacu, după ce zeci de pacienţi au fost evacuaţi de la Spitalul Foişor

Zeci de pacienţi au fost evacuaţi, vineri seara, de la Spitalul Foişor, din Bucureşti, pentru a face loc unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus.

de Redactia Observator

la 09.04.2021, 22:33

Marcel Ciolacu îi solicită preşedintelui Klaus Iohannis la miniştrii pe care îi consideră incompetenţi
Marcel Ciolacu, necruţător după ce zeci de pacienţi au fost evacuaţi de la Spitalul Foişor din Bucureşti - Hepta
  • Zeci de pacienţi au fost evacuaţi, vineri seara, de la Spitalul Foişor, din Bucureşti, pentru a se face loc unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus.

Decizia a fost luată, după ce autorităţile au ajuns la concluzia că Unităţile de Primiri Urgenţe ale spitalelor Covid sau suport Covid sunt pline cu peste 800 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, dintre care peste 30 sunt intubaţi, respectiv în stare critică.

21 de pacienţi internaţi la Spitalul Foişor au fost evacuaţi, 12 dintre aceştia urmând să ajungă la alte spitale, în timp ce nouă pacienţi au fost lăsaţi acasă.

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, a transmis un mesaj extrem de important pe aceasă temă: "Este criminal ceea ce faceți! Și ar trebui să înfundați pușcăriile, nu să ieșiți la televizor să explicați inexplicabilul! Ați mințit atât de mult pentru a vă ascunde prostia, hoțiile și nepăsarea până ați ajuns să scoateți oamenii, noaptea, din spitale! Pentru că luni de zile nu ați făcut nimic! Doar v-ați încurcat în propriile minciuni! Iohannis, dă-ți afară incompetenții! Numește pe cineva capabil să salveze viețile românilor, nu să îngroape cât mai mulți români!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Este criminal ceea ce faceţi!". Reacţia lui Marcel Ciolacu, după ce zeci de pacienţi au fost evacuaţi de la Spitalul Foişor