Antena Meniu Search
x

Video "Este dezastru, dezastru!". Drumul spre "litoralul Hunedoarei" arată ca după bombardament, dar autorităţile locale promit să îl repare

Veste bună pentru turiştii care aleg să meargă la lacul Cinciş din judeţul Hunedoara. Drumul care până acum era evitat din cauza gropilor va fi reabilitat şi modernizat. Vestea a fost primită cu bucurie şi de proprietarii de pensiuni, care se plâng că din cauza drumului ciuruit numărul turiştilor scăzuse dramatic în ultima perioadă. 

de Marius Alexoiu

la 12.08.2022, 08:40

Vezi și

Până în urmă cu câţiva ani, lacul Cinciş, supranumit litoralul Hunedorean, era vizitat de turişti din întreaga ţară. Acum, însă, drumul care duce spre lacul situat în Munţii Poiana Ruscă îi pune pe turişti pe fugă, iar pe localnicii din zonă la grea încercare. 

Depinde de ce maşină ai. Dar, în general, e rău, din păcate. 

Să fie mai bun pe viitor. Acum e destul  de rău. 

Drumul este dezastru, dezastru. Pe mine dacă mă întreabă cineva din zonă îi spun, dar nu te sfătuiesc să te duci. 

Pe acelaşi subiect

Drumul care duce către lacul Cinciş, ca după bombardament

Cum a ajuns drumul în asemenea stare? Din pricina lucrărilor la reţeaua de canalizare. Drumul a fost predat de Consiliul Judeţean în administrarea comunei Teliuc, iar acum arată ca după bombardamente

Leandru Dragotă, proprietar camping: Şi turiştii şi eu suntem nemulţumiţi de drum. Clienţii care au venit o dată, a doua oară nu mai vin. Spun, nu îmi sparg maşina aici, pe coclaurile astea. 

În cele din urmă, drumul a revenit în administrarea autorităţilor judeţene, care au început acum lucrările de reabilitate şi modenrnizare. 

Costel Avram, administrator public judeţul Hunedoara: Am dat comanda la firma care face întreţinerea, pentru a face lucrările de întreţinere, pentru a putea fi circulabil. Anul viitor va începe reabilitarea lui sută la sută. 

29 de milioane de lei va costa proiectul de reabilitare şi modernizare a drumului care duce spre Lacul Cinciș. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » "Este dezastru, dezastru!". Drumul spre "litoralul Hunedoarei" arată ca după bombardament, dar autorităţile locale promit să îl repare