Antena Meniu Search
x

Haos în Bucureşti. Transportatorii ar putea paraliza centrul Capitalei şi în următoarele zile (Video)

Autorităţile au impus restricţii de trafic pe majoritatea străzilor. Şoferii au stat de dimineaţă în coloane care abia se mişcau.

Vezi și

Autorităţile au impus restricţii de trafic pe majoritatea străzilor. Şoferii au stat de dimineaţă în coloane care abia se mişcau. Între timp protestatarii cer eliminarea pirateriei din domeniu, dar şi a concurenţei neloiale. Transporatorii acuză autorităţile că au tolerat această situaţie şi au permis multor firme să funcţioneze în afara legii fără să plătească taxele către stat.

Vor mai fi proteste. Şi vor fi mult mai ample, anunţă transportatorii. Aşa că dacă azi e haos, în zilele următoare va fi şi mai rău.

Doar în București sunt 10.260 de licențe de taxi acordate. La nivel naţional însă sunt peste 110.000 de transportatori. Aici intră cei care fac transport în regim de taxi și închiriere, precum și cei care au investit în transporturile de persoane şi au curse regulate sau ocazionale 

Astăzi, la protestul din capitală şi-au anunţat prezenţa în jur de 5.000 de oameni. Manifestaţia are autorizaţie până diseară la ora 20.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Haos în Bucureşti. Transportatorii ar putea paraliza centrul Capitalei şi în următoarele zile (Video)