Antena Meniu Search
x

Video Război între clanuri, pe o stradă din Lugoj. Două familii s-au luat la bătaie cu răngi, bâte și topoare

Scandal uriaș, aseară, în Lugoj, județul Timiș. Șase persoane au fost reținute, iar una a ajuns la spital, după ce două clanuri rivale s-au războit cu răngi, topoare și bâte, cuțite pe străzile din oraș. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.02.2022, 14:36

Vezi și

Nebunia a avut loc în cartierul Micro I, în momentul în care membrii celor două familii s-au întâlnit întâmplător. În imaginile filmate de camerele de supraveghere se vede cum mai mulți tineri se aleargă pe străzi, înarmați cu bâte și topoare, sub privirile logojenilor care locuiesc în zonă. Mulți dintre ei au fugit care pe unde a apucat, din calea scandalagiilor furioși.

Potrivit publicației lugojinfo.ro, bătăușii au reușit să se facă nevăzuți înainte de sosirea polițiștilor și jandarmilor. Astfel că, imediat după bătaie, oamenii legii au blocat Lugojul, în căutarea celor implicați în scandal. De asemenea, indivizii au fost dați în consemn la frontieră, pentru a nu putea părăsi țara. 

Un bărbat lovit cu toporul a ajuns la spital

Pe acelaşi subiect

În noaptea de joi spre vineri, șase dintre scandalagi au fost reținuți: patru pentru loviri sau alte violențe și doi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Astăzi, ei vor fi prezentați instanței, magistrații urmând să decidă dacă vor fi arestați preventiv.

Un bărbat lovit cu un topor a fost transportat la spitalul din Lugoj. 

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Război între clanuri, pe o stradă din Lugoj. Două familii s-au luat la bătaie cu răngi, bâte și topoare