Antena Meniu Search
x

Eurovision: Cezar Ouatu s-a clasat pe locul 13

Degeaba se pricepe la muzica, daca nu stie politica. Cezar Ouatu n-a castigat Eurovisionul, nici macar n-a urcat pe podium si asta, spune el, pentru ca acest concurs este o pacaleala geopolitica

Vezi și

Ucraina, Ungaria si Bulgaria ne-au dat in total zero puncte. Nici romanii din Italia n-au mai influentat rezultatul anul acesta. Doar un punct a primit Cezar din Cizma. "Sunt profund dezamagit.Toate lucrurile astea m-au facut sa imi dau seama ca Eurovisionul este un fel de pacaleala geopolitica. Aici sunt de fapt alte jocuri care nu au un control si nu pot avea un control dupa parerea mea".  Asa ca Cezar Ouatu s-a clasat pe locul 13, prea jos, pentru vocea sa, spune contra-tenorul.

Totusi, acesta se simte implinit atat profesional, cat si personal: "Mi-as fi dorit un loc mai bun in clasamentul final, pentru mine si pentru Romania, dar stiu ca ceea ce a tinut de mine am facut. Show-ul nostru a iesit foarte bine, am muncit cu totii enorm si le multumesc tuturor celor care au facut posibil ca aceasta munca de echipa sa prinda forma. Le multumesc tuturor celor care au crezut in mine si au votat Romania", a declarat acesta pentru Mediafax.

Cezar Ouatu a obtinut un total de 65 de puncte pentru piesa "It's My Life". Artistul nu a primit de la nicio tara punctajul maxim (12 puncte). Republica Moldova si Grecia au acordat cate 10 puncte, declarandu-se dezamagit de concurs:

Marea castigatoare de anul acesta a fost Danemarca, reprezentata de Emmelie de Forest cu piesa "Only Teardrops", obtinand un total de 281 de puncte.  Victoria lui Emmelie de Forest a fost evidenta, chiar de dinainte ca toate voturile sa fie anuntate, distantandu-se inca de la inceput de pozitia secunda. "Sunt coplesita si uimita! Muream de nerabdare in camera verde", a declarat castigatoarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Eurovision: Cezar Ouatu s-a clasat pe locul 13