Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video EXCLUSIV. Momentul în care mascații intră peste frații Tate. Își montaseră o ușă blindată, dar au deschis-o înainte să fie spartă

Telenovela fraţilor Tate continuă, iar problemele penale se înmulţesc pentru milionarii britanici. La prima oră a dimineţii, mascaţii au sărit gardul vilei lor din Pipera şi s-au căţărat pe acoperiş. Procurorii antimafia fac din nou percheziţii şi îi acuză de sex şi trafic cu minore. Momentul descinderii ample a fost surprins în exclusivitate de echipa Observator. 

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 19:10

Fix la 6 dimineaţa, poliţişti, procurori şi jandarmi au ajuns la reşedinţa fraţilor Tate. Mascaţii au escaladat gardul înalt de peste trei metri, au urcat pe acoperiş şi au început să verifice geamurile. Anchetatorii au adus inclusiv o dronă cu care au filmat operaţiunea. Zgomotul puternic de bubuituri în uşi şi ferestre i-a trezit din somn pe suspecţi.

După ultimele percheziții, milionarii și au montat la intrarea în casă o ușă blindată. Mascați erau pregătiți să o spargă însă după primele lovituri cei doi frați Tate le-au deschis procurorilor.

Andrew şi Tristan Tate au fost duşi la audieri după 11 ore de percheziţii

Vezi și

Procurorii vorbesc despre acuzaţii mai vechi, dar extrem de grave: trafic de minori, sex cu minori şi spălare de bani.

Pe acelaşi subiect

"Fac orice să mă bage în închisoare! Doar să nu-mi ofere un proces. Fără judecată, fără judecător. Doar închisoare, închisoare, închisoare!", a spus Tristan Tate.

"Nicio victimă, nicio poză cu o victimă. Cazul nu se susţine. Matrix e foarte nervos pe mine. Nu ştiu ce am făcut greşit. Dar sigur nu trafic de persoane", a declarat Andrew Tate.

Cu câteva ore înainte, a dat declaraţii anchetatorilor şi bodyguardul lor. Cel puţin două adolescente, nu mai mari de 16 ani, spun surse Observator, ar fi fost abuzate. Una ar fi întreținut relaţii sexuale cu Andrew Tate, iar cealaltă ar fi fost pusă să practice videochat-ul în ţări precum România, Anglia sau Ucraina. Fetele s-au dus la poliţie şi i-au reclamat, spun surse din anchetă.

"Au venit domnişoare toată noaptea. Nu cred că au plecat toate. Petreceri, vin d-astea de catering, nebunie", a povestit un vecin.

"Acuzaţiile încă nu le cunoaştem. Nu avem calitate în acest moment. Ei sunt deja sub control judiciar şi nu cred că există fapte care să conducă la aplicarea unei noi măsuri", a declarat Eugen Vidineac, avocatul fraţilor Tate.

Probleme mari cu legea pentru frații Tate, în România și Marea Britanie

Andrew şi Tristan Tate, spun procurorii, ar fi încercat să piardă urma banilor obţinuţi din videochat. Ar fi cumpărat mai ales bolizi de lux.

Cei doi milionari, cu cetăţenie britanică şi americană, mai au un dosar deschis în România în care sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, viol şi violențe. Tot pentru agresiuni sexuale sunt cercetaţi şi de autorităţile din Regatul Unit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » EXCLUSIV. Momentul în care mascații intră peste frații Tate. Își montaseră o ușă blindată, dar au deschis-o înainte să fie spartă