Antena Meniu Search
x

Video EXCLUSIV. Reacția șoferului de TIR după ce a aflat că bătrâna pe care a evitat-o în mod miraculos l-a scos pe el vinovat

Imaginile cu şoferul de TIR care reuşeşte să evite, in extremis, o bătrână de 90 de ani care îi sare în faţă, au împărţit ţara în două. Cei mai mulţi cred că bărbatul este un erou. Sunt însă şi voci care spun că maşina circula cu viteză. Femeia care a scăpat ca prin minune dă vina pe cel care a salvat-o. Într-un interviu exclusiv pentru Observator, şoferul mărturiseşte că reflexele şi o minune dumnezeiască l-au ferit de tragedie.

de Adrian Obreja

la 26.08.2021, 20:38

Vezi și

Georgian Dinu, şofer de TIR: ”A fost distanţa foarte scurtă ca să pot să o evit şi bine că am evitat-o!”

Georgian Dinu e şofer profesionist de aproape jumătate de viaţă. Are 37 de ani şi milioane de kilometri la volanul tirului. Crede că ieri experienţa şi-a spus cuvântul. Şi ajutorul de Sus. Nici nu a avut timp să gândească. A tras de volan din instinct, după ce a văzut că din sens opus nu se apropia, periculos, nicio maşină.

Georgian Dinu, şofer de TIR: ”Nici măcar nu a întors capul către stânga să se asigure dacă vine maşina”.

Bătrâna: ”Da' cine l-a pus pe el să treacă aşa aiurea, de nebun? Cum? De exemplu, eu mergeam, nu? Când să mă cobor jos, aud că uite maşina. Da' maşina, dacă era, nu mă lovea?”

Pe acelaşi subiect

Reporter Observator: ”Păi v-a evitat în ultima secundă, doamnă!”

Bătrână: ”Ei, da”

Georgian Dinu, şofer de TIR: ”Parcă s-a dat drumul la maraton şi să nu piardă startul, aşa a plecat”.

Bătrână: ”Nu trebuia să intre în gard. Și atâta tot”

Adrian Obreja, reporter Observator: ”Păi dar el v-a evitat să nu vă omoare, doamnă!”

Bătrână: ”Ei, da, să mă omoare, dacă eu eram ca lumea”

Adrian Obreja, reporter Observator: ”Păi eraţi pe stradă, unde nu-i loc permis pentru trecere”.

Georgian Dinu, şofer de TIR: ”Ea nici acum nu realizează ce se putea întâmpla. Am rămas cu pagube semnificative la maşină, la camion, dar îmi pare bine că măcar nu am atins-o”.

Bătrână: ”Cred c-a fost băut”.

Georgian Dinu, şofer de TIR: ”Am fost testat de două ori, rezultat zero la alcool. Dacă eram băut sau neatent, ea azi era cu mâinile la piept”.

Bătrâna a fost sancţionată cu 435 de lei, pentru traversare neregulamentară. Împotriva şoferului nu a fost luată nicio măsură, semn că expertiza le-a arătat poliţiştilor că maşina circula cu viteză regulamentară. Stâlpul de electricitate pus la pământ a fost înlocuit pe cheltuiala localităţii, iar proprietarul gardului distrus spune că îşi va acoperi singur paguba. Şoferului nu îi rămâne decât să o dea în judecată pe bătrână pentru a-şi putea repara camionul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV. Reacția șoferului de TIR după ce a aflat că bătrâna pe care a evitat-o în mod miraculos l-a scos pe el vinovat