Antena Meniu Search
x

Video Exerciţiu comun de pregătire pentru jandarmii români şi carabinierii din Republica Moldova, în Galaţi

Intervenţie în forţă a jandarmilor gălăţeni şi a carabinierilor din Republica Moldova la graniţa cu România. Echipaţi de luptă, jandarmii şi carabinierii au folosit grenade cu fum, spray iritant, bastoane şi scuturi. A fost însă doar un exerciţiu comun de antrenament, efectuat de jandarmeria Galaţi, în colaborare cu carabinierii din Moldova. 

de Redactia Observator

la 24.09.2022, 08:48

Vezi și

Mai mulți migranți trec ilegal graniţa. Restul membrilor familiilor pornesc un adevărat război. Unul dintre carabinierii moldoveni atinge o femeie musulmană, iar de aici până la o bătaie generală a fost doar un pas. Un carabinier este rănit, iar liderii grupului de migranți sunt extrași din mulțime și duși la dube. Câțiva migranți pornesc iarăși conflictul. 

Cătălin Bădin - pdc Ijj Galați: Un grup de cetățeni din Orientul mijlociu încearcă să pătrundă pe teritoriul României prin cele două puncte de frontieră. Conform scenariului au acționat efective ale carabinierilor din Republica Moldova și ale jandarmilor gălățeni. 

Rusnac Oleg - carabinieri rep. Moldova: Fiind analizate situațiile din zona noastră, din Belarus, Ucraina, situații sunt. Scenariul a fost planificat până la situația geo-politică din zona Ucrainei

Exercițiul s-a desfășurat în pădurea Gârboavele, de lângă Galați și a simulat o intervenție în caz de forțare a fontierei naționale, în contextul geo-politic actual. La exercițiu au participat jandarmii din Galați și carabinierii din Republica Moldova. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Exerciţiu comun de pregătire pentru jandarmii români şi carabinierii din Republica Moldova, în Galaţi