Antena Meniu Search
x

Video Experiența unică de pe litoralul românesc. Turiștii scot din buzunar și 1.500 de euro: "Este altceva"

Litoralul s-a animat din nou. A început vacanţa de 1 Mai, iar în Costineşti şi Vama Veche, cu greu se mai găsesc locuri libere. Tinerii au căutat camere în care să stea cât mai mulţi ca să le rămână bani pentru băutură şi poate ceva de mâncare. Cei care au trecut de vârsta nopţilor albe, au parte de alte distracţii. Începând de azi, de pe aerodromul Tuzla, se pot închiria avioane pentru un zbor deasupra mării. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 27.04.2024, 19:53

Vezi și

În Costineşti, vacanţa de 1 Mai a început în mod tradiţional: cu o bere rece şi cu o baie în apa şi mai rece a mării.

Căutarea unei cazări cât mai ieftine a fost principalul scop al celor mai mulţi tineri. Pentru un preţ cât mai mic, nu mai contează câţi colegi de cameră ai. Cele mai căutate staţiuni sunt, ca de obicei, cele în care se desfăşoară cele mai multe evenimente.

În Vama Veche cu greu se mai găsesc locuri de cazare.

Experienăța unică de pe litoralul românesc

Pe acelaşi subiect

Adi Voican, expert în Turism: Ca şi grad de ocupare, Vama Veche e numărul unul. Peste 95% din cazările din Vama Veche sunt ocupate. Dacă va fi vreme frumoasă, cifrele vor creşte.

Andreea Filip, Reporter Observator: Vama Veche a prins viaţă după petrecerile de noaptea trecută. Urmează o nouă noapte albă, aşa că tinerii îşi încarcă bateriile la soare.

Cei care nu mai au vârsta petrecerilor ca n poveşti pot opta pentru alte senzaţii tari: un zbor cu avionul deasupra mării. Litoralul arată spectaculos şi privit de sus, iar de asta s-au convins astăzi turiştii care au venit pe aerodromul de la Tuzla.

Tânără: E o privelişte nemaipomenită. Este altceva să vezi de sus toată întinderea şi locuri pe care, probabil, le ratezi când mergi cu maşina.

Andreea Filip, Reporter Observator: Turiştii care vin la mare în perioada următoare pot avea parte de o experienţă la înălţime. Costă între 100 şi 1.500 de euro în funcţie de durata zborului şi tipul de avion.

De pe aerodromul din Tuzla se vor organiza astfel de zboruri tot sezonul.

Doar 180 hoteluri si pensiuni sunt deschise acum pe tot litoralul, cam 40 la sută din capacitatea maximă.

Evenimentele de la malul mării continuă şi zilele următoare. Pe 1, 2 şi 3, cluburile vor răsuna pe tot litoralul. Iar de marţi îşi va deschide porţile şi un festival culinar în nordul staţiunii Mamaia. Forţele de ordine s-au pregătit temeinic pentru minivacanţa de 1 Mai. Atât specialiştii antidrog cât şi 450 de poliţişti vor fi la datorie în această perioadă aglomerată de pe litoral.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Experiența unică de pe litoralul românesc. Turiștii scot din buzunar și 1.500 de euro: "Este altceva"