Antena Meniu Search
x

Video Explicaţii la Inspectoratul Şcolar din Sectorul 6, după atacul din curtea Liceului Iuliu Maniu. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore

Este şedinţă la Inspectoratul Şcolar din sectorul 6 în urma incidentului de ieri. La discuţii au fost chemaţi atât părinţii victimei, cât şi cei ai agresorilor. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 04.04.2024, 13:58

Vezi și

Este agitaţie după incidentul de ieri din curtea Liceului Iuliu Maniu, părinţii victimei, dar şi părinţii agresorilor sunt aşteptaţi în această după-amiază la Inspectoratul Şcolar al Sectorului 6 pentru a dea explicaţii cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

Reţinut pentru 24 de ore

Inspectorii şcolari vor să afle cum a fost posibil să se întâmple un astfel de incident în curtea liceului, dar şi care a fost motivul de la care a pornit conflictul. Băiatul care l-a înjunghiat pe elevul de 16 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, seara trecută, iar în cursul zilei de astăzi autorităţile vor decide ce măsură legală se va aplica în cazul său.

Dacă va rămâne în spatele gratiilor pentru 30 de zile, în arest la domiciliu sau dacă va fi cercetat sub control judiciar. Pe de altă parte, ceilalţi trei tineri care l-au însoţit au calitate de martori în dosar şi au declarat în faţa poliţiştilor că nu ştiau ce are de gând prietenul lor să facă şi au crezut că doar va vorbi cu victima. 

Între timp, băiatul de 16 ani, care a fost înjunghiat în mână, se află în continuare internat la spitalul Grigore Alexandrescu, medicii spun că starea lui este stabilă şi că va fi externat în scurt timp. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Explicaţii la Inspectoratul Şcolar din Sectorul 6, după atacul din curtea Liceului Iuliu Maniu. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore