Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Explicațiile năucitoare ale ambulanțierului băut care a lovit un pieton, în București. Se certase cu nevasta

Un şofer de ambulanţă care a plecat băut în misiune a lovit, seara trecută, un pieton ce traversa neregulamentar în cartierul Dorobanţi din Capitală. Victima are 46 de ani şi a fost dusă imediat la spital. Iniţial, bărbatul accidentat părea rănit uşor, dar a făcut stop cardio-respirator şi este acum în stare gravă. Ambulanţierul le-ar fi spus poliţiştilor că a consumat alcool pentru că s-a certat cu soţia. Acum este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. Pe linie administrativă nu este doar el anchetat. 

de Redactia Observator

la 06.06.2024 , 13:31

Conform procedurilor legale, în momentul în care bărbatul a intrat în tură ar fi trebuit să fie testat pentru alcool de către un coleg, lucru care nu s-a întâmplat. Respectivul angajat este, acum, cercetat și el, pentru că nu ar fi trebuit să-l lase să conducă dacă știa că a consumat băuturi alcoolice. Surse din anchetă spun că șoferul a declarat în fața polițiștilor că ar fi băut de supărare, după o ceartă cu soția. Mai mult, ar fi fost chemat din liber, așa că nu era pregătit pentru serviciu.

Șofer de ambulanță, beat în misiune

Accidentul a avut loc pe Calea Dorobanți. Ambulanța era în misiune, se ducea către un pacient, dar șoferul beat nu a văzut pietonul de pe stradă și l-a acroșat. Doar norocul a făcut că șoferul, amețit de aburii alcoolului, să nu provoace o tragedie.

Vezi și

Urmele accidentului se pot vedea și pe ambulanță. Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale.

După incident, șoferul a fost dus de polițiști la sediul INML, pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia din sânge și dacă se afla sau nu sub influenta substanțelor interzise.

Victima, un bărbat în vârstă de 47 de ani a rămas noaptea trecută sub supravegherea medicilor. Șoferul ambulantei s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporala din culpă. Ancheta continuă pentru a se stabili cum s-a întâmplat totul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Explicațiile năucitoare ale ambulanțierului băut care a lovit un pieton, în București. Se certase cu nevasta