Antena Meniu Search
x

Update Explozie într-o maşină, în Bucureşti. Un bărbat a murit, după ce o butelie pentru sudură a explodat

O explozie a avut loc în urmă cu scurt timp în Bucureşti, într-o maşină în care se aflau doi bărbaţi. Unul dintre aceştia a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva.

de Redactia Observator

la 24.06.2021, 15:53

Explozie într-o maşină, în Bucureşti. Doi bărbaţi, aflaţi în vehicul, au fost răniţi
Explozie într-o maşină, în Bucureşti. Doi bărbaţi, aflaţi în vehicul, au fost răniţi

UPDATE 15:25 - Medicii au declarat decesul unuia dintre bărbaţi, după zeci de minute de resuscitare. Surse din cadrul anchetei spun de asemenea că butelia ar fi explodat fie din cauza unei fisuri, fie din cauza clădurii.

Bărbatul se afla pe scaunul din dreapta al maşinii, în timp ce butelia era pe bancheta din spate. Cel de-al doilea bărbat a fost transportat la Spitalul Universitar în stare stabilă.

Ştire iniţială: Conform primelor informaţii, o butelie de sudură, aflată în maşină, a explodat. Doi bărbaţi, cu vârste de aproximativ 26-27 de ani, se aflau în vehicul.

În acest moment, unul dintre cei doi este în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator.

Maşina era în staţionare, pe Str. Braşov. Explozia nu a fost urmată de incendiu. La faţa locului acţionează două autospeciale SMURD.

Geamurile maşinii s-au făcut ţăndări

Ca urmare a exploziei, maşina are geamurile sparte şi a suferit deformări. Celui de al doilea tânar i se acordă primul ajutor.

"Astăzi, prin apel 112, o persoană a sesizat că de la un auto staționat s-a auzit un zgomot foarte puternic, ca o explozie. La fața locului, o adresă din sectorul 6, s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipaje de prim ajutor.

Din primele date se conturează ipoteza că o butelie aflată în autoturism a făcut explozie. O persoană este în stare de șoc, iar o alta primește îngrijiri medicale",  au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

- material realizat cu informaţii obţinute de reporterul Observator Laurenţiu Rădulescu - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Explozie într-o maşină, în Bucureşti. Un bărbat a murit, după ce o butelie pentru sudură a explodat