Antena Meniu Search
x

Video Explozie urmată de incendiu, la internatul liceului din Călan. Focul a fost stins de un pompier aflat întâmplător în zonă

O explozie urmată de incendiu a avut loc, duminică seară, la internatul Liceului din Călan, judeţul Hunedoara. Cinci persoane au fost evacuate, printre care proprietara imobilului care a suferit un atac de panică.

de Redactia Observator

la 25.04.2022, 08:33

Vezi și

O explozie urmată de un incendiu a avut loc, ieri, la internatul Liceului din Călan, judeţul Hunedoara. Cinci persoane au fost evacuate, iar o femeie în vârstă de 48 de ani a suferit un atac de panică.

”O explozie urmată de un incendiu a avut loc în această seară, în internatul liceului din Calan. Detaşamentul de Pompieri Hunedoara şi PL Bretea Română s-au mobilizat urgent cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autoscară pentru intervenţii la înălţime. De asemenea, la locul indicat au ajuns un echipaj SMURD şi un echipaj al SAJ”, a transmis ISU Hunedoara, duminică seară. 

Incendiul de la internatul Călan, stins de un pompier voluntar

Incendiul a fost stins de un pompier voluntar, care se afla întâmplător în zonă. Acesta a intervenit cu un stingător şi a reuşit să domolească flăcările. La sosirea forţelor de intervenţie, camera din cămin era inundată de fum, iar pompierii au reuşit să evacueze cele cinci persoane aflate în imobil. 

Pe acelaşi subiect

”Din fericire un voluntar ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Detaşamentului de Pompieri Hunedoara se afla în zonă în momentul producerii incidentului. Acesta a intervenit fără să stea pe gânduri, cu un stingător, reuşind să lichideze incendiul. La sosirea forţelor, camera era inundată cu fum, iar pompierii au evacuat 5 persoane din interiorul imobilului”, a precizat ISU Hunedoara.

Cauza exploziei urmate de incendiu

Explozia a fost cauzată de acumulările de gaze dintr-o cameră a internatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Explozie urmată de incendiu, la internatul liceului din Călan. Focul a fost stins de un pompier aflat întâmplător în zonă