Antena Meniu Search
x

Foto "Făcea hora pe bancă!" Indignare după ce un turist s-a filmat dansând la un popas de pe Transalpina, în aplauzele celor din jur. DRDP: "Cei înjurați suntem noi"

A "încins" hora pe o bancă de pe Transalpina, în timp ce restul turiştilor îl aplaudă şi îl filmează live pe Facebook. Doar că gestul bărbatului a ajuns în atenţia Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, care a reacționat cu indignare: "Cel mai trist este că dacă găsiți mobilierul degradat, cei înjurați suntem noi."

de Redactia Observator

la 10.09.2023, 16:51

Horă pe bancă. DRDP Craiova, indignată de comportamentul unor turiști pe Transalpina
Horă pe bancă. DRDP Craiova, indignată de comportamentul unor turiști pe Transalpina

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova a reacționat, după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini în care un turist dansează pe o bancă de pe Transalpina, iar ceilalți îl aplaudă.

Indignare după hora pe bancă

"Nu pentru asta a fost montat mobilierul în parcările de pe drumurile naționale! Cel mai trist este că dacă găsiți mobilierul degradat, cei înjurați suntem noi. Captură live de pe Facebook, azi, 10.09.2023, DN 67C, Transalpina, în timp ce prietenii îl aplaudau, personajul făcea o horă pe bancă", susține Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova.

În imagini se poate observa cum un bărbat "încinge" o horă pe o bancă dintr-o parcare de pe DN 67C, Transalpina.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

DRDP precizează că mobilierul de pe drumurile naționale este montat pentru a oferi turiștilor un loc de odihnă și relaxare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Făcea hora pe bancă!" Indignare după ce un turist s-a filmat dansând la un popas de pe Transalpina, în aplauzele celor din jur. DRDP: "Cei înjurați suntem noi"