Antena Meniu Search
x

Emoţii pentru utilizatorii Facebook. Milioane de români vor afla dacă le-au fost furate datele persoanele

Vezi și

Cine are cont pe Facebook are şi emoţii! Milioane de români vor primi notificări, prin care află dacă datele le-au fost furate! În urmă cu doar câteva minute, milioane de utilizatori Facebook au început să primească notificări care le arată cine le-a accesat toate datele personale. E doar primul pas în aplanarea scandalului legat de scurgerea de informaţii de pe reţeaua de socializare.

În mijlocul celui mai mare scandal legat de viaţa noatră virtuală, milioane de români care au conturi pe reţeaua de socializare aşteaptă şi ei mesajul care le va spune adevărul. Facebook recunoaşte că s-au sustras date de la 100 de mii de utilizatori din România, fără ştirea lor. 

Şi totuşi, aici s-a ajuns. Specialiştii spun că administratorii reţelei de socializare trebuie să-şi asume vina. Notificările au început să curgă în toată lumea. 

Sheryl Sandberg, oficial Facebook:

Vom trimite fiecărui utilizator din lume o notificare la în partea de sus a news feed-ului, care-i înştiinţează care sunt aplicaţiile pe care le-au folosit şi cum le pot şterge foarte uşor. 

Dar informaţiile sustrase de pe Facebook sunt preţioase, spun specialiştii. 

Facebook ia în considerare să introducă de acum o anumită taxă de confidenţialitate. Însă asta poate să îi coste mult.

În cazul în care sunteţi vizat, există posibilitatea să mergeţi în instanţă.

Printre utilizatorii Facebook ale căror date au fost furate se numără 2,7 milioane de europeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Emoţii pentru utilizatorii Facebook. Milioane de români vor afla dacă le-au fost furate datele persoanele