Antena Meniu Search
x

Video Familia Danielei, pacienta de 250 kg, a încercat din răsputeri să o salveze. Femeia s-a stins din viaţă şi nu a mai apucat operaţia

Pacienta de 250 de kilograme, care a fost refuzată de mai multe spitale la internare, a murit. Daniela, femeia de 59 de ani, a avut nevoie de îngrijiri după ce a căzut, însă mai multe spitale au refuzat să o interneze pe motiv că nu au un pat special pentru pacienţii obezi. Bolnava s-a stins din viaţă în secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Botoşani, unde fusese transferată, de la Dorohoi, în urmă cu 3 zile. 

de Angela Bertea

la 27.04.2023, 13:35

Vezi și

Familia a făcut apel pentru salvarea femeii. Era nevoie de 13.000 de euro pentru intervenţia chirurgicală. Daniela era deja acceptată la o clinică din Bucureşti unde urma să fie operată. Banii au fost strânşi, familia s-a şi împrumutat, a făcut totul pentru salvarea femeii, însă pentru aceasta a fost prea târziu.

Daniela a ajuns la spitalul din Dorohoi în urma unei căzături în casă şi a fost nevoită să aştepte câteva ore bune până la internare, asta pentru că nu exista un pat care să susţină greutatea ei de peste 250 kg. A fost aşezată până la urmă pe două saltele ce au fost pe jos. Ba mai mult, vreo trei ar fi refuzat să o primească. Femeia a ajuns în urmă cu trei zile de la spitalul de la Dorohoi la Spitalul Judeţean  din Botoşani, însă starea ei de sănătate a continuat să se agraveze. Transferul de la un spital la altul s-a făcut cu ajutorul a 14 persoane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Familia Danielei, pacienta de 250 kg, a încercat din răsputeri să o salveze. Femeia s-a stins din viaţă şi nu a mai apucat operaţia