Antena Meniu Search
x

Video Familie din Crevedia, călcată de hoți în miez de noapte. O cameră video i-a filmat pe tâlhari în acțiune

Clipe de groază pentru o familie cu doi copii din Crevedia, județul Dâmbovița, după ce casa lor a fost călcată de hoți. Infractorii au pătruns în locuința oamenilor în miez de noapte și i-ar fi amenințat să rămână la etaj, dacă nu vor să fie omorâți.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.12.2022, 11:29

Vezi și

Jaful a avut loc în noaptea de 7 spre 8 decembrie, într-o casă ce mai fusese călcată de hoți de Paște. O tânără de 32 de ani a sunat la poliție, anunțând îngrozită că mai mulți indivizi au pătruns în locuința familiei, de unde au furat mai multe bunuri. 

Infractorii au dat lovitura în timp ce proprietarii se aflau în casă, la etaj. Oamenii au auzit ce se întâmplă și au vrut să coboare, dar hoții i-ar fi amenințat să rămână unde sunt dacă nu vor să fie omorâți. Momentul în care tâlharii scotocesc prin casă a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Ce spune Poliția din Dâmbovița, după jaful din Crevedia

Potrivit IPJ Dâmbovița, hoții au plecat din casă cu un laptop și mai multe produse cosmetice.

Pe acelaşi subiect

"La data de 8 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Tărtașești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că i-au fost sustrase bunuri din locuință. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în noaptea de 7 spre 8 decembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns prin forțarea ușii de acces și ar fi sustras din locuința unei femei, de 32 de ani, din Buftea, mai multe produse cosmetice și un laptop.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari", au mai transmis polițiștii dâmbovițeni.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Bogdan Dinu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Familie din Crevedia, călcată de hoți în miez de noapte. O cameră video i-a filmat pe tâlhari în acțiune