Fanfara Ciocarlia a facut spectacol la Festivalul de Jazz din Montreal

Publicat: 07.07.2013, 09:46.
Actualizat: 07.07.2013, 11:18

Mii de canadieni au participat la concertul sustinut de cei 12 artisti de origine romana. Cu un sunet puternic si ritmuri orientale, Fanfara Ciocarlia a starnit ropote de aplauze

Fanfara Ciocarlia a revenit la Montreal dupa 15 ani de absenta, pentru a concerta in cadrul Festivalului de Jazz. Este cel mai important eveniment muzical anual organizat in metropola canadiana. Artistii au comunicat cu publicul tot timpul spectacolului, atat in romaneste cat si in tiganeste si engleza.

Muzicienii de origine roma se mandresc cu succesul lor peste tot in lume si spun ca Fanfara Ciocairlia a fost chemata sa cante pentru regi si printese si chiar pentru cistigatorul premiului Nobel pentru pace de anul trecut, "Anul trecut am cantat la Oslo, pentru Premiul Nobel pentru Pace, care a fost castigat de Uniunea Europeana".

La concert au fost prezenti nu numai localnici, ci si sute de turisti straini. La final, romanii de la Fanfara Ciocarlia au dat autografe pentru toti cei care le-au cumparat albumul. Au promis ca vor reveni la Montreal cat mai repede posibil.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.