Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fată a fost abuzată la staţia de metrou Lujerului. Dacă recunoaşteţi suspectul, sunaţi la 112

Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea unui bărbat acuzat că a abuzat o tânără, la  staţia de metrou Lujerului.

de Redactia Observator

la 14.09.2018 , 14:22

Poliţiştii din Capitală, în alertă! Se cere sprijinul cetăţenilor pentru prinderea unui bărbat care a abuzat o tânără în staţia de metrou Lujerului Poliţiştii din Capitală, în alertă! Se cere sprijinul cetăţenilor pentru prinderea unui bărbat care a abuzat o tânără în staţia de metrou Lujerului

Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea unui bărbat acuzat că a abuzat o tânără, la  staţia de metrou Lujerului.

Bărbatul din imagini este bănuit de comiterea unei infracţiuni de agresiune sexuală, săvârşită la data de 25 august 2018, asupra unei femei, în vârstă de 28 de ani, în timp ce se aflau în incinta staţiei de metrou Lujerului.

Cei care l-au văzut şi pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » O fată a fost abuzată la staţia de metrou Lujerului. Dacă recunoaşteţi suspectul, sunaţi la 112