Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fată din Medgidia, umilită şi ameninţată de un bărbat: 'Te bag în portbagaj'

O fată în vârstă de aproximativ 13 ani a fost bătută, umilită şi ameninţată de un bărbat, pe o stradă din Medgidia, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

de Alin Tarnovschi

la 21.08.2019 , 11:39

O fată în vârstă de aproximativ 13 ani a fost bătută, umilită şi ameninţată de un bărbat, pe o stradă din Medgidia, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

(Actualizare) "La data de 19 august, polițiști din cadrul Poliției municipiul Medgidia au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că o persoană ar fi fost agresată, în apropierea unui restaurant din Medgidia.

La fața locului, polițiștii constănțeni au identificat o tânără, de 13 ani, care a declarat faptul că ar fi avut un conflict cu ruda unui fost prieten, fiind vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din Medgidia.

Vezi și

Ulterior, polițiștii au însoțit minora la adresa de domiciliu, aducând la cunoștința mamei aspectele sesizate, dar și dreptul de a depune plângere la sediul poliției.

Pe acelaşi subiect

La data de 20 august a.c., mama minorei în cauză a depus o plângere la Poliția municipiului Medgidia, iar la acest moment polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Fată bătută şi umilită de un bărbat, în Medgidia

Totul s-ar fi întâmplat, în urmă cu câteva zile, în Medgidia, acolo unde fata s-a întâlnit cu bărbatul din imagini.

Scandalul ar fi început de la anumite ameninţări pe care chiar fata le-ar fi făcut rudelor bărbatului.

Tânăra ar fi ameninţat cu bătaie pe cineva din familia bărbatului.

Pentru a se răzbuna, acesta a prins-o pe fată, a lovit-o, a înjurat-o şi a ameninţat-o.

'Îţi rup părul ăsta din cap. Pe cine ameninţi tu? Vrei să te bag în portbagaj să nu te mai găsească nici mă-ta, nici tac-tu', a strigat bărbatul către fată.

Imaginile au fost postate pe Facebook de un alt bărbat care a primit la rândul său clipul video şi care a vrut să îl 'pedepsească' astfel pe cel care a agresat-o pe fată.

'A fost şmecher în faţa unei fete de 12 sau 13 ani. Este din Medgidia', a scris pe Facebook cel care a postat imaginile.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Fată din Medgidia, umilită şi ameninţată de un bărbat: 'Te bag în portbagaj'