Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fată de 17 ani era ţinta celor doi tineri care au desfigurat un bătrân din Iaşi cu acid sulfuric

O fată în vârstă de 17 ani era ţinta celor doi tineri care au desfigurat un bătrân din Iaşi cu acid sulfuric. Anchetatorii au descoperit că suspecţii au greşit scara de bloc în momentul atacului.

de Redactia Observator

la 17.05.2018 , 09:17

O fată de 17 ani era ţinta celor doi tineri care au desfigurat un bătrân din Iaşi cu acid sulfuric O fată de 17 ani era ţinta celor doi tineri care au desfigurat un bătrân din Iaşi cu acid sulfuric

O fată în vârstă de 17 ani era ţinta celor doi tineri care au desfigurat un bătrân din Iaşi cu acid sulfuric. Anchetatorii au descoperit că suspecţii au greşit scara de bloc în momentul atacului.

Potrivit presei locale, poliţiştii şi procurorii care anchetează atacul cu acid sulfuric din Iaşi au stabilit că ţinta atacului era o fată în vârstă de 17 ani care locuieşte în blocul de lângă cel în care s-a produs atacul.

Articolul continuă după reclamă

Motivul atacului cu acid sulfuric ar fi gelozia.

Pe 11 mai 2018, un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost atacat de doi tineri, în momentul în care le-a deschis uşa apartamentului.

Cei doi suspecţi au bătut la uşă, iar în momentul în care bărbatul a deschis uşa, aceştia i-au aruncat acid sulfuric în faţă.

Imediat după atac, suspecţii au fugit şi sunt în continuare în libertate.

Totuşi, poliţiştii au ridicat imagini de la camere de supraveghere din zonă şi sunt pe urmele celor doi tineri.

Cel mai probabil, mobilul atacului a fost gelozia, poliţiştii bănuind că unul dintre atacatori este un fost iubit al fetei.

Bărbatul atacat este în continuare în spital, fiind sub supravegherea medicilor.

"Pacientul are vederea parţial afectată. Vede în proporţie de 20 - 40%. El este internat în Secţia de Oftalmologie, unde a primit tratament de specialitate şi este ţinut sub observaţie", a precizat prof.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » O fată de 17 ani era ţinta celor doi tineri care au desfigurat un bătrân din Iaşi cu acid sulfuric