Antena Meniu Search
x

Video Una dintre victimele toboganului luat pe sus de vânt e la ATI, în comă, cu prognostic rezervat

Un tobogan gonflabil era cât pe ce să omoare trei oameni. Muncitorii abia ce îl instalaseră, când a fost luat pe sus de vânt şi s-a izbit de un stâlp de electricitate. Bucăţile care s-au rupt din stâlp au căzut peste trei bărbaţi, iar unul dintre ei a ajuns în stare gravă la spital. Proprietarii parcului în care se afla toboganul au ajuns la poliție pentru audieri. 

de Redactia Observator

la 26.03.2022, 21:48

Vezi și

Nenorocirea a avut loc ieri seară într-un parc de distracţii din comuna Ştefan cel Mare. Muncitorii abia terminaseră de instalat toboganul, când o rafală puternică de vânt l-a luat pe sus şi l-a aruncat într-un stâlp electric. Impactul a fost atât de violent încât stâlpul de beton s-a rupt şi mai multe bucăţi au căzut peste trei oameni, care treceau prin zonă atunci. 

Două dintre victime au ajuns la Urgenţe, cu răni la picioare

Un alt bărbat nu a scăpat la fel de uşor. Tânărul de 30 de ani a fost lovit în cap de o bucată desprinsă din izolatorul ceramic al stâlpului. Este în stare gravă. 

Mihaela Cazacu, Spitalul de Urgenţă Piteşti: În acest moment, se află în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, este în comă, pronosticul medicilor fiind unul rezervat. 

Pe acelaşi subiect

Din cauza accidentului, mai multe localităţi din zonă au rămas fără curent electric şi au petrecut noaptea în beznă totală. Imediat după nenorocire, proprietarii parcului au fost chemaţi la poliţie să dea explicaţii. Vor fi audiaţi şi muncitorii care au montat toboganul. 

Florin Popa, Poliţia Argeş: Cercetările sunt în curs la acest moment, iar în cauză va fi întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Dacă se dovedește că toboganul nu a fost ancorat corespunzător, proprietarii parcului de distracţie riscă ani grei de închisoare pentru neglijenţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Una dintre victimele toboganului luat pe sus de vânt e la ATI, în comă, cu prognostic rezervat