Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie furioasă le aruncă în cap trecătorilor din Arad vaze, farfurii şi căni de la geam. Poliţia a securizat şi izolat zona

O femeie furioasă din Arad a început să arunce cu diferite obiecte din casă, de la fereastră, în capul trecătorilor. Căni, vaze şi farfurii ar fi aruncat femeia în capul oamenilor. Poliţia a intervenit şi a izolat zona respectivă, până se va putea discuta cu femeia.

de Redactia Observator

la 27.09.2018 , 17:24

O femeie furioasă din Arad a început să arunce cu diferite obiecte din casă, de la fereastră, în capul trecătorilor. Căni, vaze şi farfurii ar fi aruncat femeia în capul oamenilor.

Poliţia a intervenit şi a izolat zona respectivă, până se va putea discuta cu femeia.

Autorităţile au luat măsura securizării unei zone, cuprinzând o parte din trotuarul şi parcarea din faţa unui bloc de unde o locatară a aruncat diferite obiecte pe geam.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba despre o femeie cunoscută cu afecţiuni psihice. Aceasta a aruncat mai multe obiecte pe trotuar, chiar în faţa sediului unei bănci, riscând să rănească trecătorii.

La faţa locului au intervenit Poliţia, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul de Ambulanţă Arad. Pompierii din cadrul ISU Arad au securizat zona.

Acţiunea se află în plină desfăşurare, informează presa locală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » O femeie furioasă le aruncă în cap trecătorilor din Arad vaze, farfurii şi căni de la geam. Poliţia a securizat şi izolat zona