Antena Meniu Search
x

Femeie din Alba, agresată şi ameninţată cu moartea de propriul soţ. Bărbatul de 52 de ani a fost reţinut

Un bărbat din Alba a fost reţinut de poliţişti după ce şi-ar fi agresat soţia cu un corp contondent şi, ulterior, ar fi ameninţat-o, prin mesaje, cu moartea, potrivit unui comunicat transmis, marţi, Agerpres, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

de Redactia Observator

la 15.08.2023, 14:29

Bărbatul şi-a agresat soţia şi a ameninţat-o cu moartea - Profimedia

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi de către o femeie de 44 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost agresată de către soţul său, arată sursa citată.

Şi-a agresat soţia şi a ameninţat-o cu moartea

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că, pe fondul unor discuţii contradictorii, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, ar fi devenit violent şi ar fi agresat-o pe soţia sa, aplicându-i lovituri cu un corp contondent, pentru a căror vindecare, potrivit concluziilor medico-legale, este nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul ar fi ameninţat-o cu moartea, prin mesaje, pe soţia sa", se menţionează în comunicat.

Poliţiştii au emis faţă de acesta un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare, şi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Femeie din Alba, agresată şi ameninţată cu moartea de propriul soţ. Bărbatul de 52 de ani a fost reţinut