Antena Meniu Search
x

Femeie din Alba, reținută după ce a spart geamul unei secții de poliție. S-ar fi enervat după ce concubinul a sunat la 112

O femeie din Alba Iulia a fost reţinută după ce, pe fondul unui conflict cu concubinul său, a aruncat, duminică, cu o piatră în geamul uşii Postului de poliţie din Berghin, spărgând foaia exterioară a acestuia, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 11.12.2022, 21:15

S-ar fi enervat după ce concubinul a sunat la 112
Femeie din Alba, reținută după ce a spart geamul unei secții de poliție - Shutterstock

Potrivit unui comunicat transmie de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, duminică, o femeie de 37 de ani, din Alba Iulia, care locuia fără forme legale pe raza localităţii Berghin, ar fi avut un conflict cu concubinul său.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore

"Aceasta ar fi ieşit din locuinţă şi ar fi escaladat gardul Postului de Poliţie Berghin, care este situat vis-a-vis de casa bărbatului, iar din curtea postului de poliţie ar fi aruncat cu pietre spre locuinţa concubinului său. Ulterior, când femeia a aflat că partenerul său a sunat la 112, a aruncat cu o piatră în geamul uşii postului de poliţie, iar foaia exterioară a geamului a fost spartă", se menţionează în comunicat.

Acum, femeia este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Femeie din Alba, reținută după ce a spart geamul unei secții de poliție. S-ar fi enervat după ce concubinul a sunat la 112