Antena Meniu Search
x

Femeie găsită moartă pe o plajă din Mangalia. Valurile i-au adus trupul neînsufleţit la ţărm

O femeie a fost găsită moartă pe o plajă din Mangalia. Trupul neînsufleţit al femeii de aproximativ 70 de ani a fost descoperit în noaptea de luni spre marţi.

O femeie rămasă deocamdată neidentificată, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a fost găsit moartă în noaptea de luni spre marţi pe o plajă din Mangalia

O femeie a fost găsită moartă pe o plajă din Mangalia. Trupul neînsufleţit al femeii de aproximativ 70 de ani a fost descoperit în noaptea de luni spre marţi. Pentru moment, nu se cunoaşte identitatea femeii. 

Ea era îmbrăcată cu o rochie, încălţată cu sandale, iar valurile i-au adus trupul din larg la ţărm.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, trupul unei femei de aproximativ 70 de ani a fost adus de valuri, în noaptea de luni spre marţi, pe o plajă din Mangalia. Acesta era îmbrăcată cu rochie, încălţată cu sandale, poliţiştii găsind asupra ei şi o poşetă, în care nu se afla vreun act de identitate.

Anchetatorii nu au găsit urme de violenţă pe trupul victimei şi urmează să stabilească modul în care a survenit decesul. De asemenea, oamenii legii fac cercetări pentru a stabili identitatea femeii. Poliţiştii nu au identificat deocamdată martori care să fi văzut ce s-a întâmplat cu femeia.

De la începutul acestui sezon estival, unsprezece persoane au murit înecate pe litoral.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Femeie găsită moartă pe o plajă din Mangalia. Valurile i-au adus trupul neînsufleţit la ţărm