Antena Meniu Search
x

Femeie moartă în Vama Nădlac. Șoferul microbuzului care o aducea în țară a lăsat-o pe asfalt și a fugit

O femeie a murit în Vama Nădlac, iar șoferul microbuzului care o aducea în țară a lăsat-o pe asfalt și a fugit. Femeia se întorcea din Marea Britanie.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.04.2020, 08:07

Coronavirus în România
Femeie moartă în Vama Nădlac. Șoferul microbuzului care o aducea în țară a lăsat-o pe asfalt și a fugit - Captură video
  • Femeia venea din Marea Britanie.
  • Femeia avea în jur de 70 de ani.

O femeie a murit în Vama Nădlac, iar șoferul microbuzului care o aducea în țară a lăsat-o pe asfalt și a fugit. Femeia se întorcea din Marea Britanie.

O femeie a murit, luni, în Vama Nădlac, după ce a fost abandonată pe șosea de șoferul unui microbuz cu care a intrat în țară, venind din Marea Britanie. După ce femeia s-a dat jos din microbuz, șoferul și ceilalți pasageri au încercat să fugă, însă au fost opriți de jandarmi și polițiști.

Potrivit unor surse, tragedia s-a produs, luni, în jurul prânzului, atunci când microbuzul în care se aflau patru adulți, printre care și femeia în vârstă de aproximativ 70 de ani, dar și doi copii, a intrat în țară prin vama Nădlac.

La un moment dat, șoferul microbuzului le-a spus jandarmilor și polițiștilor că trebuie să treacă mai repede pentru a ajunge la corturile unde se aflau medicii, pe motiv că unei femei din mașină îi era rău.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, femeia, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a coborât pe picioarele ei din microbuz și apoi a leșinat, prăbușindu-se pe șosea.

Un medic a sărit în ajutorul ei și a încercat să o resusciteze, în timp ce șoferul microbuzului și-a continuat deplasarea. Acesta a fost oprit după aproximativ 10 kilometri de polițiștii și jandarmi porniți în urmărire, scrie specialarad.ro.

Din nefericire, medicul DSP care i-a acordat femeii primul ajutor și nici echipajul de pe elicopterul SMURD sosit la fața locului nu au putut să îi salveze viața.

Femeia era din omuna Șiria, județul Arad, la fel ca ceilalți pasageri din microbuz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Evenimente » Femeie moartă în Vama Nădlac. Șoferul microbuzului care o aducea în țară a lăsat-o pe asfalt și a fugit