Antena Meniu Search
x

Anca, o asistentă la Infecțioase în Baia Mare, și soțul ei își văd copiii doar de la fereastră (video)

Anca, o asistentă la Infecțioase în Baia Mare, și soțul ei își văd copiii doar de la fereastră. Cei doi sunt în linia întâi a luptei cu epidemia de coroanvirus și nu mai intră în contact cu familia.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.04.2020, 07:40

Coronavirus în România
Anca, o asistentă la Infecțioase în Baia Mare, și soțul ei își văd copiii doar de la fereastră (video) - Captură video
  • Sute de cadre medicale sunt infectat cu coronavirus, în România.
  • Numărul deceselor în rândul bolnavilor se apropie de 100.

Anca, o asistentă la Infecțioase în Baia Mare, și soțul ei își văd copiii doar de la fereastră. Cei doi sunt în linia întâi a luptei cu epidemia de coroanvirus și nu mai intră în contact cu familia. Merg acasă, se descalță la poartă, intră în curte în ciorapi și se duc la geamul dincolo de care îi așteaptă fiica și nepoata lor.

Imagini cutremurătoare au fost postate de Anca Viman, o asistentă medicală de la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, pe pagina ei de facebook. Împreună cu soțul ei, ea a mers acasă după tură să își vadă copiii. Cum și ea și soțul luptă în linia întâi împotriva epidemiei de coronavirus, cei doi au luat decizia drastică a separarii de restul familiei.

Anca nu face un act de bravadă din situația ei și a familiei, ci doar vrea să tragă un semnal de alarmă și cere ca izolarea în case să fie respectată. Ea a filmat întâlnirea cu copiii și a postat următorul text: "Doi părinți, amândoi în linia 1! Asa își vizitează copii!!! Dacă noi putem puteți și voi!!! Stați în casa!!!"

În imaginile postate Anca își "sărută" fiica prin geam, la fel și nepoata, apoi ăl cheamă pe "tati" să facă la fel. "Sunteți frumoase, vă iubesc mult!", mai spune femeia.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În comentariile de la postare, Anca a explicat că cei doi copii ai ei, o fată și un băiat, stau acasă cu cumnata ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Anca, o asistentă la Infecțioase în Baia Mare, și soțul ei își văd copiii doar de la fereastră (video)