Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeia din Olt împușcată de un bărbat, din greșeală, riscă să-și piardă brațul

Incident grav într-o comună din judeţul Olt. O femeie a fost împuşcată accidental de un bărbat. S-a întâmplat în timp ce acesta îşi curăţa arma de vânătoare, dar ancheta începută acum de poliţişti trebuie să stabilească exact ce s-a întâmplat.

de Redactia Observator

la 09.02.2019 , 11:19

Incident grav într-o comună din judeţul Olt. O femeie a fost împuşcată accidental de un bărbat. S-a întâmplat în timp ce acesta îşi curăţa arma de vânătoare, dar ancheta începută acum de poliţişti trebuie să stabilească exact ce s-a întâmplat. Tânăra, contabilă la o primărie, a fost transportată de urgenţă la spital, în Capitală Medicii spun că alicele i-au atins un nerv şi riscă să rămână fără braţ.

Aseară, bărbatul s-a apucat să îşi cureţe puşca de vânătoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Imediat, bărbatul a sunat la 112, iar soţia sa a fost transportată de urgenţă la Spitalul din Slatina. Medicii au dus-o direct în sala de operaţie. Însă tânăra riscă să-şi piardă braţul drept, după ce un nerv i-ar fi fost atins de una dintre alice.

Medicii din Slatina au încercat aseară să o trimită pe tânără la spitalul Floreasca din Capitală cu un elicopter SMURD, dar acest lucru nu a fost posibil din cauza ceţii. În cele din urmă, femeia a fost adusă la Bucureşti cu o ambulanţă.

Din primele cercetări, bărbatul de 30 de ani deţine legal arma de vânătoare.

O anchetă va stabili cum s-a produs incidentul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Femeia din Olt împușcată de un bărbat, din greșeală, riscă să-și piardă brațul