Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie omorâtă de maşina de gunoi pe trecerea de pietoni, pe Calea Dorobanţi din Capitală

Accident mortal pe Calea Dorobanţi, în Capitală. O femeie a murit după ce a fost călcată de o maşină de gunoi, pe trecerea de pietoni.

de Veronica Micu

la 13.12.2019 , 14:29

Pieton călcat pe trecerea de pietoni Femeie omorâtă de maşina de gunoi pe trecerea de pietoni, pe Calea Dorobanţi din Capitală

Accident mortal pe Calea Dorobanţi, în Capitală. O femeie a murit după ce a fost călcată de o maşină de gunoi, pe trecerea de pietoni.

În jurul orei 11.50, şoferul unei maşini de gunoi, în vârstă de 39 de ani, care se deplasa pe Calea Dorobanți dinspre Piața Dorobanți către Charles de Gaulle, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, în dreptul Liceului I. L. Caragiale.

Echipajele de prim-ajutor venite la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare, însă femeia nu a mai putut fi salvată, medicii fiind nevoiţi să declare decesul. 

Articolul continuă după reclamă

Conducătorul auto a fost testat, rezultatul fiind 0.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Oamenii legii efectuează în continuare cercetări, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei. 

În urma accidentului, circulaţia a fost deviată pe Calea Dorobanți dinspre Piața Dorobanți către Charles de Gaulle.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Femeie omorâtă de maşina de gunoi pe trecerea de pietoni, pe Calea Dorobanţi din Capitală