Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi copii au rămas orfani de mamă, după un teribil accident în Odvoș, Arad

Doi copii de trei și șase ani au rămas orfani de mamă, noaptea trecută, într-un teribil accident produs în satul Odvoș din Arad.

de Alin Tarnovschi

la 08.09.2019 , 11:56

Doi copii de trei și șase ani au rămas orfani de mamă, noaptea trecută, într-un teribil accident produs în satul Odvoș din Arad.

Cel care a provocat tragedia este chiar tatăl copiilor și soțul femeii care și-a pierdut viața în accidentul din Odvoș, comuna Conop.

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 23.25, atunci când bărbatul în vârstă de 44 de ani, din Arad, s-a urcat la volanul mașinii sale, împreună cu soția și cei doi copii, după ce a băut bine.

Articolul continuă după reclamă

"În jurul orelor 23:25, un bărbat de 44 de ani din Arad, a condus un autoturism pe D.N. 7, dinspre Deva înspre Arad, pe raza localității Odvoș, iar la km 498 + 500 m., într-o curbă periculoasă la stânga, din cauza consumului de alcool (0,84 mg./l. alcool pur în aerul exiprat) și a vitezei excesive și neadaptate condițiilor de drum (carosabil umed și ploaie), a pierdut controlul asupra autoturismului și a ieșit de pe partea carosabilă, oprindu-se într-un imobil de pe marginea drumului.

Pe acelaşi subiect
Accident cumplit în satul Odvoș din comuna Conop, Arad

În urma evenimentului a rezultat decesul pasagerei din față, în vârstă de 36 de ani, rănirea conducătorului auto și a doi minori de 3 și 6 ani.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Doi copii au rămas orfani de mamă, după un teribil accident în Odvoș, Arad