Antena Meniu Search
x

Fenomenul 'Zombie' în Cluj. Tânăr narcoman paralizat din cauza ţigărilor stropite cu otravă (Video)

Fenomenul Zombie face în continuare ravagii în Cluj, dar și în multe alte orașe dn țară. Un tânăr narcoman a fost filmat, zilele trecute, în timp ce era efectiv paralizat, după ce a fumat țigări stropite cu otravă.

de Redactia Observator

la 16.01.2020, 16:54

Tânărul narcoman pe o stradă din Cluj
Fenomenul Zombie în Cluj. Tânăr narcoman paralizat din cauza ţigărilor stropite cu otravă - captura video YouTube

Fenomenul 'Zombie' face în continuare ravagii în Cluj, dar și în multe alte orașe dn țară. Un tânăr narcoman a fost filmat, zilele trecute, în timp ce era efectiv paralizat, după ce a fumat țigări stropite cu otravă.

Scenele înfiorătoare au fost surprinse de câţiva trecători, în faţa Inspectoratului Şcolar Cluj, peste drum de o scoală, unde elevii erau în pauză.

Tânărul narcoman stătea în picioare, împietrit. Băiatul agoniza şi părea că este paralizat.

Trei persoane s-au apropiat de tânăr şi i-au dat o o sticlă de suc pentru a-şi mai reveni, scrie dejeanul.ro. Când şi-a ridicat privirea din pământ, băiatul era vizibil dezorientat şi avea dificultăţi de exprimare.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fenomenul 'Zombie' face ravagii în toată ţara

Fenomenul 'Zombie' continuă să facă ravagii în mai multe oraşe din România, după ce tinerii narcomani au găsit variante mai ieftine la droguri.

Ei obişnuiesc să stropească ţigările normale cu spray de gândaci, efectul fiind unul devastator pentru organism.

Substanţele chimice îi paralizează, iar aceştia rămân zeci de minute într-o poziţie fixă, de unde şi numele fenomenului periculos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Fenomenul 'Zombie' în Cluj. Tânăr narcoman paralizat din cauza ţigărilor stropite cu otravă (Video)