Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Au fost găsite cele cinci fete dispărute în Dâmboviţa, în urmă cu patru zile

Mihaela Roberta, Alexandra Costinela, Ana Maria, Alexia Lavinia şi Florenţa Emilia, cele cinci fete dispărute în urmă cu patru zile în Dâmboviţa, dintr-un modul familial în care locuiau, au fost găsite de poliţişti.

de Veronica Micu

la 23.12.2019 , 13:16

Cele cinci fete dispărute au fost găsite în Bucureşti Au fost găsite cele cinci fete dispărute fără urmă la Dâmboviţa - Politia Romana

Mihaela Roberta, Alexandra Costinela, Ana Maria, Alexia Lavinia şi Florenţa Emilia, cele cinci fete dispărute în urmă cu patru zile în Dâmboviţa, dintr-un modul familial în care locuiau, au fost găsite de poliţişti.

Ghica Mihaela Roberta, de 15 ani, Alexandra Costinela Bucur-Chivu, de 16 ani, Ana Maria Hâncianu, de 14 ani, Alexia Lavinia Neagu, de 13 ani şi Florenţa Emilia Drosu, de 18 ani, fetele care joi, 19 decembrie, au dispărut din incinta unui modul familial în care locuiau, au fost depistate de poliţişti.

Cele cinci fete dispărute în Dâmboviţa, găsite în Bucureşti

Articolul continuă după reclamă

În noaptea de 22 spre 23 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, sprijiniți de colegii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, au depistat cinci tinere care, la data de 19 decembrie a.c., au plecat dintr-un centru de asistență socială din Târgoviște.  

Împreună cu acestea se afla și o altă minoră, de 13 ani, din Târgoviște, a cărei plecare de la domiciliu a fost sesizată de familie în cursul serii de 21 decembrie a.c. 

Din primele verificări, se pare că tinerele nu au fost victime ale unor infracțiuni sau abuzuri. 

Acestea au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - B.T. Dâmbovița, în vederea audierii și stabilirii tuturor împrejurărilor cu privire la plecarea lor. 

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Au fost găsite cele cinci fete dispărute în Dâmboviţa, în urmă cu patru zile