Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fete cu dizabităţi, batjocorite în parc sau pe câmpurile din Recaş. Interlopii care le racolau, săltaţi de DIICOT (Video)

Deschinderi, în această dimineaţă, în localitatea Recaş din Timiş, trei bărbaţi şi o femeie fiind acuzaţi de proxenetism. Aceştia ar fi racolat mai multe tinere de la centrul de plasament pentru copii cu dizabilităţi.

de Veronica Micu

la 17.12.2019 , 08:24

Fetele ofereau plăceri clienţilor prin parcuri sau pe câmpurile din Recaş Fete cu dizabilităţi din Recaş, batjocorite pe câmp sau în parc. Interlopi săltaţi pentru trafic cu minore - Observator.tv

Deschinderi, în această dimineaţă, în localitatea Recaş din Timiş, trei bărbaţi şi o femeie fiind acuzaţi de proxenetism. Aceştia ar fi racolat mai multe tinere de la centrul de plasament pentru copii cu dizabilităţi.

Poliţiştii au aflat despre acest caz după ce una dintre fetele abuzate a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a spus că a fost batjocorită.

În urma cercetărilor, oamenii legii au aflat că fata acceptase să întreţină relaţii intime cu un bărbat, dar nu a primit bani de la proxeneţi.

Articolul continuă după reclamă

Interlopi săltaţi de DIICOT la Recaş, pentru trafic cu minore

Ofițerii de la combaterea crimei organizate, împreună cu jandarmii au descins la două adrese din Recaș, la doi dintre suspecții din acest dosar.

Ancheta a început după ce, în urmă cu câteva luni, o tânără de la centrul de plasament pentru copii cu dizabilitati a sunat la 112 cerând ajutor, spunând ca a fost violată. Oamenii legii au început cercetările și au stabilit că fata, minoră, acceptase sa întrețină relații intime cu un bărbat dar nu primise bani pentru partida de amor.

Polițiștii au mai aflat ca de fapt, la centrul din Recaș funcționa o adevărată rețea de prostituție condusă de una dintre fetele instituționalizate.

Partide de amor pe ţigări, cosmetice sau dulciuri

Aceasta şi-a convins încă trei colege sa se prostitueze. Clienții erau găsiți de un barbat si alte trei tinere care care făceau parte din gruparea de prostituție și proxenetism.

Fetele plecau din centrul din Recaș fie cu bilet de voie, fie sărind gardul si întrețineau partide de amor in parcurile din oraș, in diferite apartamente sau chiar pe câmp. Potrivit opiniatimisoarei.ro, banii erau luati de proxeneți, ele primind de obicei țigări, cosmetice sau dulciuri 

Atunci când una dintre fete a vrut să renunțe la partidele de amor a fost amenințată si chiar lovită. Suspecții vor fi duși la audieri la sediul DIICOT Timisoara.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Fete cu dizabităţi, batjocorite în parc sau pe câmpurile din Recaş. Interlopii care le racolau, săltaţi de DIICOT (Video)