Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 11 ani e dispărută de 3 zile, din Bucureşti. Poliţia cere ajutorul pentru a o găsi

O fetiţă de 11 ani e dispărută de 3 zile, din Bucureşti. Poliţia cere ajutorul pentru a o găsi şi a oferit detalii despre ea.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.09.2019, 13:23

Fetiţă dispărută
O fetiţă de 11 ani e dispărută de 3 zile, din Bucureşti. Poliţia cere ajutorul pentru a o găsi - Poliţia Română

O fetiţă de 11 ani e dispărută de 3 zile, din Bucureşti. Poliţia cere ajutorul pentru a o găsi şi a oferit detalii despre ea.

Poliţia Capitalei  solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, la data de 18 septembrie a.c., a plecat de pe raza sectorul 3 şi nu a revenit până în prezent.

Minora dispărută se numeşte  DUMITRU ROBERTA MARIA MAGDALENA, este în vârstă de 11 de ani şi are următoarele semnalmente: Înălțime: 1,60 m, greutate 95 kg, ten creol, față ovală, păr vișiniu, drept, de lungime medie, ochi negri.

Semne particulare: Deasupra genunchiului drept are două cicatrice reprezentand două inimi.

Obiecte de îmbrăcăminte folosite la data dispariției: Tricou alb cu mânecă scurtă, pantaloni de trening  gri, în picioare avea adidași negri.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 11 ani e dispărută de 3 zile, din Bucureşti. Poliţia cere ajutorul pentru a o găsi