Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Acuzaţii şocante la o şcoală din judeţul Cluj. O fetiţă de clasa a şasea ar fi fost agresată de către dirigintele de 62 de ani

Acuzaţii halucinante la o şcoală din judeţul Cluj. O elevă de clasa a şasea le-a povestit părinţilor şi profesorilor că a fost abuzată sexual de către dirigintele ei

de Redactia Observator

la 22.06.2018 , 20:40

Acuzaţii halucinante la o şcoală din judeţul Cluj. O elevă de clasa a şasea le-a povestit părinţilor şi profesorilor că a fost abuzată sexual de către dirigintele ei. Profesorul în vârstă de 62 de ani ar fi molestat-o când fata era singură în sala de clasă. Aştepta la şcoală microbuzul care o ducea acasă. Directorul unităţii de învăţământ povesteşte că profesorul a recunoscut că a sărutat-o pe fetiţa de 12 ani.

Se întâmpla cu două zile înainte de sfârşitul anului şcolar. Într-o zi ploioasă, fetiţa de 12 ani ar fi rămas singură în sala de clasă, în timp ce aştepta microbuzul. Sub pretextul că vrea să o felicite anticipat pentru ziua ei, dirigintele ar fi intrat peste ea şi ar fi atins-o într-un mod indecent. Ba chiar ar fi sărutat-o. 

Speriată, eleva a reuşit să fugă. A rugat o profesoară să o ducă acasă, unde a povestit tot părinţilor. Deşi oamenii au sesizat conducerea şcolii, profesorul şi-a făcut apariţia a doua zi, la festivitatea de premiere. Bărbatul are 62 de ani şi predă matematică. 

Vezi și

În cazul din judeţul Cluj, poliţiştii au fost sesizaţi abia astăzi. 

Statisticile privind abuzurile sexuale împotriva minorilor cresc alarmant, spun psihologii de la organizaţia Salvaţi Copiii. Numai anul trecut, au fost peste 700 de cazuri. Agresiuni sexuale reclamate la şcoală, dar şi în familie. 

Mihaela Dinu, psiholog al asociaţiei Salvaţii Copiii: "Orice formă de abuz este însoţită de abuzul emoţional. Dacă vorbim de abuzul fizic şi sexual, vorbim şi de cel emoţional. Asta înseamnă o amplificare a traumei. Înseamnă dergelare pe plan emoţional, cognitiv, comportamental, relaţional şi dificultăţi în viaţa de zi cu zi."

Pentru a preveni astfel de atacuri, specialiştii încurajează educaţia sexuală, oferită în primul rând în familie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Acuzaţii şocante la o şcoală din judeţul Cluj. O fetiţă de clasa a şasea ar fi fost agresată de către dirigintele de 62 de ani