Antena Meniu Search
x

O fetiță de 7 ani a murit pe loc, spulberată pe un drum din Teleorman. Copila ar fi traversat neregulamentar

Grav accident de circulaţie, seara trecută, în Măldăieni, județul Teleorman. O fetiță de numai 7 ani a murit după ce a fost spulberată de o mașină condusă de un tânăr de 24 de ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.07.2020, 06:54

Fetița de 7 ani era din comuna Măldăieni, Teleorman
O fetiță de 7 ani a murit pe loc, spulberată pe un drum din Teleorman. Copila ar fi traversat neregulamentar - cronicadeteleorman.ro
  • Șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. 
  • Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Copila ar fi încercat să traverseze strada neregulamentar, fără să se asigure, atunci când a fost lovită în plin de un autoturism. 

Şoferul nu ar mai fi apucat să frâneze la timp. 

"Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 24 de ani din comuna Măldăieni conducea un autoturism pe DC42, pe raza localității de domiciliu, a acroșat un pieton care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea drumului, prin loc nepermis, fără a se asigura corespunzător", se arată într-un comunicat al Poliției Teleorman.

În urma impactului, fetița de 7 ani, din comuna Măldăieni, și-a pierdut viața.

Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat faptul că, la momentul producerii tagediei, șoferul de 24 de ani nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cercetările continuă, la finalizarea acestora urmând a fi propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O fetiță de 7 ani a murit pe loc, spulberată pe un drum din Teleorman. Copila ar fi traversat neregulamentar