Antena Meniu Search
x

Alin a murit la 20 de ani, după ce s-a rostogolit cu mașina zeci de metri pe câmp, în Sibiu (Video)

Tragedie în Sibiu, pe drumul dintre localitățile dintre Loamneș și Alămor. Un tânăr de numai 20 de ani a murit într-un accident cumplit, după o depășire neregulamentară.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.07.2020, 10:23

Accidentul s-a produs după o depășire neregulamentară, între Loamneș și Alămor
Alin a murit într-un accident cumplit, după ce s-a rostogolit zeci de metri pe câmp, în Sibiu - oradesibiu.ro
  • Alin și-a găsit sfârșitul la numai 20 de ani, după o depășire neregulamentră.
  • Celălalt șofer implicat în accident, viceprimar în Șura Mare, a suferit mai multe traumatisme. 

Nenorocirea s-a produs luni dimineață.

Alin se afla la volanul mașinii sale când a decis să intre în depășirea unei căruțe, fără să se asigure. Potrivit polițiștilor, tânărul de 20 de ani a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit violent cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Șura Mare.

Citește și:

"Din primele cercetări, reiese că accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul depășirii neregulamentare efectuate de către un șofer în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul autoturismului condus dinspre Păuca, localitatea de domiciliu. 

Acesta nu s-a asigurat înainte de a începe manevra, a pătruns pe contrasens pentru a depăși o căruță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Șura Mare”, a explicat pentru Ora de Sibiu purtătorul de cuvânt al IPJ, Elena Welter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului, mașina condusă de Alin s-a rostogolit de mai multe ori și a ajuns pe câmp, tânărul de 20 de ani rămânând încarcerat între fiarele contorsionate.

Un martor al accidentului a povestit, pe Facebook, ce s-a întâmplat.

"Doamne ajută copilul care a fost la volan. S-a dat peste cap de 4-5 ori ca o cutie de chibrit (…). Nu l-am putut ajuta, era încarcerat, i-am pus prosop cu apă pe frunte și l-am rugat pe Bunul Dumnezeu să fie cu el. Doamne, am rămas șocată!", a scris o sibiancă pe Facebook, potrivit Ora de Sibiu.

Echipajele de prim-ajutor l-au scos pe Alin din mașina făcută zob și l-au dus la spital în stare de inconștiență. Din păcate, băiatul s-a stins la scurt timp.

Celălalt șofer implicat în accident, viceprimar în Șura Mare, a suferit mai multe traumatisme. 

Citește: Motociclist mort în Prahova, după impactul cu o autoutilitară care a făcut brusc stânga Angajaţii unui service auto au prins un şofer beat, care fugea de la locul accidentului: "Hai cu mine, te duc la umbră" (Video)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Alin a murit la 20 de ani, după ce s-a rostogolit cu mașina zeci de metri pe câmp, în Sibiu (Video)