Antena Meniu Search
x

Fetița abuzată de pedofilul din lift a fost dusă de părinți la INML. Ce au descoperit medicii legiști după consultație

Părinții celor doi copii abuzați de un pedofil în lift au dus-o pe fetiță la Institutul Național de Medicină Legală pentru o consultație.

Fetița abuzată de pedofilul din lift a fost dusă la INML. Ce au descoperit medicii legiști după consultație

Părinții celor doi copii abuzați de un pedofil în lift au dus-o pe fetiță la Institutul Național de Medicină Legală pentru o consultație.

Medicii legiști au consultat-o pe fetița de 5 ani și au descoperit că aceasta nu a fost violată de pedofilul care a abuzat-o în lift și pe casa scării.

Mama copilei a precizat în exclusivitate pentru reporterii Antena 3 și Observator că a plătit 50 de lei pentru expertiză.

Mai mult, femeia a precizat că în ultimele 48 de ore a primit sute de telefoane de la oameni care s-au oferit să vină în București pentru a-l căuta pe bărbatul care i-a abuzat pe copii în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei.

Pe acelaşi subiect

Fapta oribilă care a șocat întreaga țară s-a produs vineri dimineață în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei. În timp ce mama era în spital, acolo unde a dat naștere celui de-al treilea copil, cei doi frați, o fetiță de 5 ani și un băiat de 9 ani, au fost lăsați în grija unei vecine care locuiește la două blocuri distanță.

Vineri dimineață, cei doi copii au fost trimiși de vecină acasă la ei pentru a aduce o cutie cu cereale. Pe drum, micuții au fost urmăriți de pedofilul care a intrat cu ei în lift și a început să îi sărute și să îi mângâie.

În ultimele 48 de ore, zeci de polițiști au ieșit în stradă cu pliante și cu fotografia suspectului pentru a-l găsi pe acesta. Din nefericire, bărbatul nu a fost prins până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Fetița abuzată de pedofilul din lift a fost dusă de părinți la INML. Ce au descoperit medicii legiști după consultație