Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fetiţa de 10 ani din Brăila a fost batjocorită chiar şi după ce a leşinat

Fetiţa în vârstă de 10 ani, bătută cu sălbăticie şi violată de doi bărbaţi, după ce a fost răpită din faţa fraţilor săi, a fost batjocorită chiar şi după ce a leşinat.

de Alin Tarnovschi

la 28.11.2019 , 13:28

Fetiţa din Brăila a fost răpită şi violată de doi interlopi din oraş Fetiţa din Brăila a fost răpită şi violată de doi interlopi din oraş - obiectivbr.ro

Fetiţa în vârstă de 10 ani, bătută cu sălbăticie şi violată de doi bărbaţi, după ce a fost răpită din faţa fraţilor săi, a fost batjocorită chiar şi după ce a leşinat.

Noi detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul fetiţei din Brăila care a fost chinuită de Cătălin Cornel Drăgan (30 de ani) şi Corin Mămăligeanu (20 de ani).

Potrivit unor surse judiciare, cei doi monştri au violat-o pe fetiţă pe câmp, apoi într-o casă abandonată, chiar şi atunci când fetiţa era leşinată.

Articolul continuă după reclamă

Mai mult, cei doi ar fi batjocorit-o pe copilă în cele mai înfiorătoare feluri până să o abandoneze, plină de sânge, în faţa magazinului non-stop de unde au şi răpit-o.

Pe acelaşi subiect

"Din materialul probator administrat în cauză, până la acest moment, a rezultat că, la data de 24 noiembrie, în jurul orei 20.30, unul dintre inculpaţi a abordat-o pe victima minoră ce se afla în proximitatea unui magazin non-stop de pe raza municipiului Brăila.

Prin exercitarea de ameninţări, inculpatul a condus-o pe un teren viran amplasat la ieşirea din municipiu, unde, prin constrângere, a întreţinut cu minora un act sexual. În continuare, inculpatul a condus-o pe victimă, tot împotriva voinţei ei, într-un imobil nelocuit din municipiul Brăila, unde, atât prin exercitarea de constrângeri, dar şi profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, a mai întreţinut cu aceasta raporturi şi acte sexuale, cauzându-i leziuni traumatice.

În acelaşi imobil s-a aflat şi cel de-al doilea inculpat care, ulterior celui dintâi, a întreţinut şi el raporturi sexuale cu victima", arată procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, potrivit obiectivbr.ro.

La final, cei doi au dus-o pe fetiţă în faţa magazinului de unde au şi răpit-o, plină de sânge şi cu dureri groaznice.

Cu greu, copila a ajuns acasă şi le-a povestit părinţilor ce s-a întâmplat, iar abia după câteva ore, mama fetei a dus-o la spital.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi şi arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Fetiţa de 10 ani din Brăila a fost batjocorită chiar şi după ce a leşinat