Antena Meniu Search
x

Tragedie fără margini la Deva. O fetiță de 12 ani s-a prăbușit în gol de la etajul 8 al unui bloc (Foto)

Tragedie fără margini, în această dimineață, la Deva, după ce o fetiță de 12 ani a căzut în gol de la etajul opt al unui bloc de pe strada Mihai Eminescu.

Tragedie fără margini la Deva. O fetiță de 12 ani s-a prăbușit în gol de la etajul 8 al unui bloc - glasul-hd.ro

Tragedie fără margini, în această dimineață, la Deva, după ce o fetiță de 12 ani a căzut în gol de la etajul opt al unui bloc de pe strada Mihai Eminescu.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 11.25, atunci când un vecin a descoperit-o pe fetiță, în fața blocului, într-o baltă de sânge.

"Apelul la 112 anunţa un copil căzut de la înălţime. La faţa locului s-a găsit o fată de 12 ani, aflată în stop cardio-respirator. Prezenta multiple fracturi şi contuzii, precum şi suspiciune de leziuni ale organelor interne. Echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara şi cel al SMURD Deva au început manevrele de resuscitare", a informat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Fetița a fost transportată la spital, manevrele de resuscitare continuând pe parcursul transportului, dar şi în camera de gardă.

Din nefericire, toate eforturile depuse de medici au fost în zadar.

"Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele producerii nefericitului eveniment, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva", a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, potrivit glasul-hd.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Tragedie fără margini la Deva. O fetiță de 12 ani s-a prăbușit în gol de la etajul 8 al unui bloc (Foto)