Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 1 an şi 8 luni desfigurată cu bătaia de tatăl vitreg pentru că plângea, la Vâlcea. Monstrul a fost arestat preventiv 30 de zile

O fetiţă de nici doi ani a fost bătută de tatăl vitreg pentru că plângea. Bebeluşul a suferit răni deosebit de grave, încât s-a sesizat şi Serviciul de Investigații Criminale.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.01.2021, 19:07

Bebeluşul are nevoie de peste 40 de zile de îngrijiri medicale, rănile provocate de tatăl vitreg sunt foarte grave - Profimedia Images / Imagini de arhivă

Bebeluş bătut cu bestialitate, la Vâlcea

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a bătut fiica vitregă în vârstă de 1 an şi 8 luni, provocându-i răni groaznice. Copilul a fost supus la chinuri de neimaginat, medicii constatând că micuţa a suferit fractură craniană, claviculă ruptă, calotă craniană înfundată și multe alte traume.

De asemenea, bebeluşul a fost transferat la un spital din Bucureşti pentru îngrijiri de specialitate, având nevoie de peste 40 de zile de îngrijiri medicale.

Parchetul Vâlcea: "Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 06 ianuarie 2021, punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat (aflat în stare de reținere) sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului. În cursul zilei de astăzi, 06 ianuarie 2021, acesta urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Rm. Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile"

Bebeluşul era bătut constant de bărbat

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în cursul lunii decembrie 2020, inculpatul în timp ce se afla la domiciliul său împreună cu minora în vârstă de 1 an și 8 luni( rezultată din relația anterioară a soției inculpatului), care plângea neîncetat, a exercitat în mod constant acte de violență asupra acesteia, cauzându-i leziuni traumatice.

Minora a fost internată, la data de 03.01.2021, la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, având în vedere că aceasta prezenta multiple leziuni pe întreaga suprafață a corpului.

La data de 04 ianuarie 2021, minora a fost examinată din punct de vedere medico-legal, medicii concluzionând ca aceasta prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin comprimare digito-palmară precum și prin lovire cu și de corp/plan dur, necesitând 40 zile îngrijiri medicale de la data producerii leziunilor.

Investigațiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de poliție din cadrul I.P.J. Vâlcea — Serviciul de Investigații Criminale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Fetiţă de 1 an şi 8 luni desfigurată cu bătaia de tatăl vitreg pentru că plângea, la Vâlcea. Monstrul a fost arestat preventiv 30 de zile