Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 10 ani din Botoşani, uitată accidental de părinți pe un drum pustiu. Au crezut că micuța s-a urcat în mașină, după ce au auzit portiera trântindu-se

Un incident care se putea transforma într-o tragedie a avut un deznodământ fericit. O fetiță de 10 ani a fost salvată de un polițist de frontieră din Botoșani, după ce a fost lăsată accidental pe drum de părinții ei. Copila s-a simțit rau, iar tatăl ei a oprit mașina pe marginea drumului pentru ca micuța să ia puțin aer. La un moment dat, a auzit portiera mașinii închizându-se, iar tatăl a crezut că fetița s-a urcat în mașină și că își pot continua drumul.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 16:10

Fetiţă de 10 ani din Botoşani, uitată accidental de părinți pe un drum pustiu. Au crezut că micuța s-a urcat în mașină, după ce au auzit portiera trântindu-se
Fetiţă de 10 ani din Botoşani, uitată accidental de părinți pe un drum pustiu. Au crezut că micuța s-a urcat în mașină, după ce au auzit portiera trântindu-se - Shutterstock

Fetița de 11 ani se afla în mașină cu păriții ei, pe DN 29, în apropiere de orașul Săveni, în jurul orei 20:00. La un moment dat, micuța le-a spus celor doi că se simte rău, așa că au oprit pe marginea drumului, pentru ca fetița să iasă la aer. Când aceasta a coborât din mașină a închis și portiera după ea, iar tatăl a crezut că fetița a urcat înapoi și a pornit din nou la drum.

Când a văzut că părinții ei au plecat și au lăsat-o acolo, fetița ar fi izbucnit în lacrimi. Micuța ar fi fost lăsată accidental chiar în câmp, pe întuneric. Fiind un drum destul de tranzitat de mașini, norocul a fost de partea copilei și a fost observată de un polițist de frontieră care mergea în acel moment spre locul de muncă,  la Vama Rădăuți-Prut.

Micuța, lăsată accidental de părinți pe un drum pustiu

Potrivit Știri.Botoșani.Ro, soția polițstului a povestit că bărbatul a găsit un "copil îmbrăcată "sumar, cu săndăluțe, fără șosete, doar într-o rochiță, în condiții de ploaie și ceață densă, pe dealul cu releu, la 5 kilometri de Săveni, agitat și speriat, cu ochelari (nu vedea prea bine, în plus era și plânsă).”

Pe acelaşi subiect

Polițistul nu a stat pe gânduri și a dus-o pe copilă la secția de poliție. În timp ce copila se afla acolo, mama ei a sunat disperată la poliție, declarând că și-a pierdut fetița.

„Polițistul de frontieră ne-a sunat pe noi prima dată și ne-a spus că a găsit o persoană, un minor, în apropierea releului din Săveni, pe DN 29. A adus-o la sediu și în timp ce încercam să lămurim situația a sunat mama fetiței. Părinții au venit la Secție la Săveni și au luat fetița”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Din fericire, totul s-a încheiat cu bine iar fetița a ajuns în brațele părinților ei teafără.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 10 ani din Botoşani, uitată accidental de părinți pe un drum pustiu. Au crezut că micuța s-a urcat în mașină, după ce au auzit portiera trântindu-se