Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 2 ani din Bucureşti, cu fractură craniană după ce a căzut de la etaj. Copila s-a urcat pe pervaz să se joace şi a alunecat

O fetiţă de 2 ani din Bucureşti a ajuns la Bucureşti în stare destul de gravă după ce a căzut de la etajul 1 al blocului în care locuia.

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 14:02

Fetiţă de 2 ani din Bucureşti, cu fractură craniană după ce a căzut de la etaj. Copila s-a urcat pe pervaz să se joace şi a alunecat
- Shutterstock

Copila s-a ales cu o fractură craniană după ce a căzut de la aproximativ 4 metri înălţime. Un acoperiş de tablă, aflat la 2 metri de fereastra de la care a căzut micuţa, i-a atenuat căderea şi i-a salvat practic viaţa.

Fetiţa de 2 ani, internată la Neurochirurgie

Copilul a fost preluat de echipajul de Ambulanţă conştientă. A fost supusă mai multor investigații, iar medicii au stabilit că s-a ales cu fractură craniană în urma căderii. Va rămâne internată la Neurochirurgie.

"În această dimineață, 15 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1  Poliție au fost sesizați, cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 1. La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul subunității, care au constatat că este vorba despre o fetiță, în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la etajul 1 al blocului.

Totodată, la adresă s-a deplasat și un echipaj medical, care i-au acordat victimei primele îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare. Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", se arată în comunicatul Poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 2 ani din Bucureşti, cu fractură craniană după ce a căzut de la etaj. Copila s-a urcat pe pervaz să se joace şi a alunecat