Antena Meniu Search
x

Fetiță de 3 ani infectată cu coronavirus, în stare gravă la spital, în Craiova

O fetiţă de 3 ani din Dolj e în stare gravă la spital, infectată cu coronavirus. Ar fi luat virusul de la rudele venite din Italia, primarul localității din care provine fetița spune că familia trăiește înghesuită, cu 11 copii într-o singură casă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.08.2020, 10:09

Fetiță de 3 ani infectată cu coronavirus, în stare gravă la spital, în Craiova
Fetiță de 3 ani infectată cu coronavirus, în stare gravă la spital, în Craiova - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Medicii de la Băileşti, care au văzut-o primii pe fetiță, au luat decizia să o transfere la Spitalul de Boli infecţioase din Craiova.
  • Copila ar fi luat boala de la rudele întoarse din Italia.

Fetiţa s-a simţit rău încă de joi, iar părinţii au luat decizia să o ducă la spitalul din Băileşti. Acolo, medicii au constatat că fetiţa avea simptomele caracteristice COVID-19, motiv pentru care au luat decizia să o testeze.

Când au aflat că are coronavirus și au constatat că starea fetiţei s-a agravat, medicii de la Băileşti au luat decizia să o transfere pe micuţă la Spitalul de Boli infecţioase din Craiova.

Primarul din Băileşti spune că fetiţa este în stare gravă şi s-a luat decizia ca la locuinţa copilei să se facă o anchetă. Este vorba de 11 copii care se află în acea locuinţă, pentru că acolo locuiesc mai multe familii.

Din primele verificări, se pare că ea a intrat în contact cu mai multe rude care au venit din Italia în urmă cu două săptămâni şi este posibil ca virusul să-l fi luat atunci, scrie jurnalulolteniei.ro.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Fetiță de 3 ani infectată cu coronavirus, în stare gravă la spital, în Craiova