Antena Meniu Search
x

Video Fetiţă de 8 ani, în comă la spital, după ce a fost spulberată de o maşină în Galaţi. Copila coborâse din microbuzul şcolar

O fetiţă de 8 ani din Galaţi a fost lovită de o maşină chiar după ce a coborât din microbuzul şcolar. Se pare că fetiţa s-ar fi grăbit să traverseze printr-un loc nepermis, moment în care maşina, condusă de o femeie de 36 de ani, a izbit-o în plin. Impactul a fost extrem de violent. Copila a fost preluată de un elicopter SMURD şi a ajuns în comă la spital.

de Redactia Observator

la 09.03.2023, 07:47

Vezi și

Accidentul s-a petrecut în comuna Corod, în jurul prânzului. Fetiţa se întorcea de la şcoală cu autobuzul şcolar. Imediat după ce a coborât din maşină a vrut să traverseze strada printr-un loc nepermis. N-a mai apucat pentru că a fost lovită de o maşină, condusă de o femeie de 36 de ani.

Fetiţa de 8 ani a ajuns în comă la spital

Impactul a fost atât de violent încât a fost necesară intervenţia unui elicopter SMURD pentru a o transporta pe copilă la spital. 

Cristina Crainiuc – SMURD Galaţi: Pacientă de 8 ani, victimă a unui accident rutier, pieton, intubată, ventilată mecanic, stabilă în acest moment. 

Pe acelaşi subiect

Micuţa, aflată în stare gravă, a fost transportată ulterior la Spitalul de Urgenţă pentru Copii din Galaţi. 

Cristina Crainiuc – SMURD Galaţi: Nu era în stop, era în comă. 

Reporter: Prognosticul?

Cristina Crainiuc – SMURD Galaţi: Deocamdată rezervat. 

Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest şi nu consumase alcool. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 8 ani, în comă la spital, după ce a fost spulberată de o maşină în Galaţi. Copila coborâse din microbuzul şcolar