Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 9 ani bătută groaznic, găsită rătăcind pe stradă, în Ilfov

O fetiţă în vârstă de 9 ani a fost găsită de o femeie, pe o stradă din Ilfov, rătăcind fără direcţie şi cu răni groaznice la cap. Femeia a sunat imediat la Poliţie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.11.2020, 14:50

O fetiţa de 9 ani a fost găsită rătăcind pe stradă, rănită - observatornews.ro
  • Copila de 9 ani rătăcea singură pe stradă
  • O femeie a văzut-o şi s-a îngrozit când a văzut cum arăta fetiţa

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov informează că a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în jurul orei 09:20, a găsit pe stradă o fetiță, în vârstă de 9 ani, care prezenta urme de violență fizică în zona capului.

Având în vedere starea în care se afla copilul, imaginile sunt prea şocante pentru a fi publicate în acest articol.

Victima a fost transportată imediat de către un echipaj medical la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ulterior, polițiștii din Voluntari s-au deplasat la unitatatea medicală din București, unde minora a fost transportată, pentru efectuarea activităților specifice din competență.  Minora a fost preluată de reprezentanții D.G.A.S.P.C.Ilfov și instituționalizată într-un centru de specialitate.

Polițiștii orașului Voluntari efectuează în prezent cercetări, sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de rele tratamente aplicate minorilor, urmărirea penală fiind supravegheată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Potrivit unui mesaj trimis de un cetăţean pe WhatsApp Observator, la numărul 0722.699.800, fetiţa găsită bătută pe stradă ar locui în Voluntari, iar copilul ar fi suferit numeroase suferinţe anterioare. Mesajul cetăţeanului a fost transmis către Poliţie, pentru verificări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 9 ani bătută groaznic, găsită rătăcind pe stradă, în Ilfov