Antena Meniu Search
x

Video Fetiță de un an și câteva luni, spulberată în parc de un adolescent pe trotineta electrică. Micuța a fost lovită la cap

Preferate de mulţi pentru mobilitatea pe care o oferă în traficul aglomerat, trotinetele electrice conduse neglijent sunt un real pericol. S-a întâmplat din nou pe o alee a unui parc din Oradea. O fetiță de numai un an și jumătate a ajuns la spital, după ce a fost lovită de un adolescent care se plimba pe o trotinetă electrică. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 31.05.2022, 13:33

Vezi și

O fetiță de numai 1 an și jumătate a ajuns la spital, după ce a fost lovită în plină zi de un adolescent pe trotineta electrică. S-a întâmplat în Parcul Olosig din Oradea. 

Băiatul de 14 ani circula pe una dintre aleile parcului, când a acroșat-o cu trotineta pe copilă. La fața locului a ajuns imediat un echipaj medical care i-a acordat micuței primul ajutor, după care a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe, pentru a i se face investigații suplimentare. 

"Fetița este într-o stare bună de sănătate. Conform medicilor, are un hematom frontal și urmează să i se facă un tomograf. Copila se afla cu bunicul ei într-un parc din Oradea când un tânăr în vârstă de 14 ani a lovit-o cu trotineta electrică", a transmis reporterul Observator Alin Stan.

Dosar penal după ce o fetiță a fost lovită de o trotinetă, într-un parc din Oradea 

Pe acelaşi subiect

Polițiștii rutieri din Oradea au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările. Aceștia vor să afle cum s-a petrecut incidentul deoarece, potrivit unui regulament local din Oradea, utilizatorii trotinetelor electrice trebuie să circule doar pe pistele de biciclete, dacă acestea există, sau dacă nu există trebuie să folosească doar banda întâi de circulație. 

Totodată, circulația trotinetelor electrice pe  aleile din parcuri este interzisă. Există însă unele excepții și anume situația în care, pe alee, nu există niciun pieton. O hotărâre a Consiliului Local prevede că trotinetele pot fi folosite doar pe piste de bicicletă sau pe prima bandă de circulație.

Reamintim că un alt accident în care a fost implicată o trotinetă electrică s-a produs în Cluj-Napoca, acolo unde o femeie în vârstă de 66 de ani a fost lovită de o tânără pe trecerea de pietoni. Fata era pe trotinetă și nu a acordat prioritate femeii care straversa strada regulamentar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fetiță de un an și câteva luni, spulberată în parc de un adolescent pe trotineta electrică. Micuța a fost lovită la cap