O fetiță de 8 ani a dispărut vineri, în județul Buzău. Poliția a lansat un apel

De Cristian Toteştean.
Publicat: 14.09.2019, 00:48.
Actualizat: 14.09.2019, 01:00

Nicoleta Ploscaru, o fetiță de 8 ani din județul Buzău, a dispărut vineri. Poliția a lansat un apel populației, pentru a ajuta la găsirea copilei.

Nicoleta Ploscaru, fetița dispărută

O fetiță de 8 ani și 10 luni, Nicoleta Ploscaru, a fost dată dispărută în Buzău, pe 13 septembrie 2019

IPJ Buzău

Nicoleta Ploscaru, o fetiță de 8 ani din județul Buzău, a dispărut vineri. Poliția a lansat un apel populației, pentru a ajuta la găsirea copilei.

Polițiștii au fost alertați de dispariție vineri seara, în jurul orei 21.00. Nicoleta Ploscaru are 8 ani și 10 luni și este din satul Recea, comuna Bisoca, din județul Buzău.

Cum a dispărut Nicoleta Ploscaru

Conform anchetatorilor, fetița a plecat în jurul orei 17.00, vineri, către o destinație aflată la doar 500 de metri de casă, dar nu s-a mai întors.

Potrivit News.ro, fetița ar fi trebuit să ajungă la bunicul ei, care cosea pe un câmp din zonă. Pentru asta însă, trebuia să traverseze o zonă de pădure.

Disperați, părinții au cerut ajutorul autorităților atunci când au descoperit dispariția.

Semnalmentele fetiței dispărute

Polițiștii spun că Nicoleta Ploscaru are 120 de centimetri înălțime, 30 de kilograme greutate, părul șaten, prins în coadă, ochii căprui, tenul închis și fața ovală.

Fetița era îmbrăcată în momentul dispariției cu un tricou alb, colanți negri și pantofi sport, roșu cu negru.

Nicoleta Ploscaru într-o fotografie de familie

Într-un apel, polițiștii cer persoanelor care pot oferi informații despre fetiță ”să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.